Arkiva e lajmeve
                   

URIMET PËR FITËR BAJRAMIN

8. gusht 2013.

I nderuar

Në emër të Trupit Koordinues të Qeverisë së Republikës së Serbisë për komunat Preshevë,Bujanoc dhe Medvegjë, dhe në emrin tim personal, me rastin e festës së Fitër Bajramit, të gjithë pjesëtarëve të fesë islame,shprehi dëshirën që këtë festë ta festoni në paqe dhe me shëndet të mirë, dhe të ju sjellë prosperitet, gëzim, mirëkuptim, lumturi personale dhe familjare, dhe suksese në kryerjen e detyrimeve të biznesit.


Me respekt,

URIME FESTA E BAJRAMIT

Në Beograd
07.08.2013

Kryetari
prof.dr Zoran Stankoviq