Arkiva e lajmeve
                   

URIMET E KRYETARIT TË TRUPIT KOORDINUES, ZORAN STANKOVIQ PËR FITËR BAJRAM

4. qershor 2019.

Me rastin e festës së Fitër Bajramit, kryetari i Trupit Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë Zoran Stankoviq dërgoi urimet qytetarëve të cilët festojnë këtë festë.

„Në emër të Trupit Koordinues dhe në emrin tim personal që pas një muaji të agjërimit të Ramazanit, ditët e Bajramit t’I kaloni me më të dashurit duke ju përcjellë shëndeti mirë, gëzimi familjar, mirëkuptimi, dashuria dhe përparimi. Le të jetë gëzimi i festës inkurajim për unitet dhd forcim të besimit të ndërsjellët, rrespektit dhe mirëkuptimit në mes njerëzve”, porositi Stankoviq.

Burimi: Trupi Koordinues