Arkiva e lajmeve
                   

TRAKTORI “MJETË PËR FJETJE”

15. gusht 2014.

Foto e një njeriu të lodhur I cilika vendosur që në një transport të pazakont të flejë dhe të pushoj është fotografuar në rrugën lokale Bujanovc-Vranjë.

Shoferi I traktorit dhe pasagjeri I tij në një rimorkoi janë paraqitur jo vetëm si rrezik në rrugë por edhe tërheqje,sepse shum udhëtar kanë fotografuar këtë pamje të pazakontë.

Që tregimi mos të jetë  naiv konfirmohet nga policia e Vranjës, Dragan Stamenkoviq,I cili thot se në këso raste kan ndodhur shum aksidente trafiku.

 “Fjala ështe për shkeljet e trafikut nga fusha e sigurisë në komunakicion.Siq po shihet nga foto,fjala është për nje mjetë teknikisht me defekt dhe I pa regjistruar.Nuk duhet të injorojmë dhe shkeljen e transportit të udhëtrëve”.tha Stamenkoviq.

Stamenkoviq apelon në të gjithë vozitësit të rrespektojnë rregullat e komunikacionit ,e vecanërsiht në këtë rrugë e sidomos në këtë sezonë turistike.Aktualisht punohen edhe fushat ku zgjat ende ndertimi I rrugëve të autostradës,e cila kërkon kujdes.

Burimi: Juzhne Vesti dhe Trupi Koordinues