Arkiva e lajmeve
                   

THIRRJE PUBLIKE PËR DORËZIMIN E PROPOZIM PROJEKTEVE PËR FORCIMIN E KOHEZIONIT SOCIAL NË KOMUNAT MULTIETNIKE

29. tetor 2018.

Mbështetja e Unionit Europian për zhvillimin e komunave – Programi i EU PRO-së do të kontribuojë në zhvillimin e barabartë shoqëroro-ekonomik të Serbisë, përmes rritjes së konkurencës dhe kohezionit social në 99 komuna në dy rajone: rajonin e Shumadisë dhe Serbisë perendimore, dhe rajonin e Serbisë jugore dhe lindore.2 Unioni Europian (UE) ka ndarë 25 milionë euro për realizimin e Programit të cilin do ta realizojë Zyra e Kombeve të Bashkuara për Shërbime Projektuese (UNOPS) në një periudhë prej 36 muajve.

Shkarko dokumentin:
Thirrje publike për dorëzimin e propozim projekteve për forcimin e kohezionit social në komunat multietnike