Arkiva e lajmeve
                   

THIRRJE PËR MEDIAT - 20.05.2011.

18. maj 2011.

Kryetari i Trupit Koordinues ministri Milan Markoviq në vizitë Preshevës dhe Bujanocit

Ministri për drejtat e pakicave, administratës shtetërore dhe vetëqeverisjes lokale dhe kryetari i Trupit Koordinues i Qeverisë së Sërbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë Milan Markoviq do ti shpërndajë diploma ndjekësve të kursit të gjuhës sërbe i cili është organizuar nga “International Human Centеr”. Shpërndarja e diplomave do të bëhet në shtëpin e kulturës “Abdullah Krashnica” në ora 11:00 të premtën, më 20 majë në Preshevë. Pas së cilës  ministri Markoviq do të vizitoj TV “Preshevën”.

Pas vizitës në Preshevë ministri Markoviq në ora 12:00 në Bujanoc do ti shpërndajë medalje(kupë) pjesëmarësve të Mini –Basketit në turneun e juniorëve, më pas në ora 13:00 do të hapë qendrën rinore në ndërtesën e kumunës së Bujanocit (hapësirat e Press qendrës)

Programi i vizitës:

11:00 – 11:20 – kryetari i Trupit Koordinues ministri Milan Markoviq dhe kryetari i komunës së Preshevës Ragmi Mustafa shpërndajnë diplomat në shtëpinë e kulturës “Abdullah Krashnica” në Preshevë (inçizuesëve ju mundësohet inçizimi)

11:20 11:30 –dalja para mediave,

11:30 – 11:40 – kryetari i Trupit Koordinues Milan Markoviq dhe kryetari i komunës së Preshevës Ragmi Mustafa vizitojnë hapsirat e TV Preshevës,

12:00 – 12:30 – kryetari i Trupit Koordinues ministri Milan Markoviq do të prezentojë në turneun Mini-basket të juniorëve në hallën sportive Rinia në Bujanocë (inçizuesëve ju mundësohet inçizimi)

13:00 – 13:25 – kryetari i Trupit Koordinues ministri Milan Markoviq bënë hapjen e qendrës rinore në ndërtesën e komunës së Bujanocit (inçizuesëve ju mundësohet inçizimi)

Për informata më të hollësishme mundeni ti drejtoheni Jelena Qoliqit në  jelena.colic@kt.gov.rsapo në 063 10 51 440.