Arkiva e lajmeve
                   

THIRRJE PËR MEDIA – 24.06.2014

24. qershor 2014.

Ju ftojmë që të mërkuren më datë 25 qershor, në ora 11, në Shtëpinë e Kulturës në Bujanoc, në sallën e vogël, medialisht të përcjellni ndarjen e diplomave për gjeneratën e dytë pjeswmarrwsve të „Shkollës së gjuhës serbe“. Të pranishmëve do t`i drejtohet kryetari i Trupit Koordinues, Zoran Stankoviq, kryetari i Këshillit Nacional të Shqiptarëve, Galip Beqiri, përfaqësuesit e komunës së Bujanocit dhe Preshevës, profesoresha e gjuhës serbe Millica Gjorgjeviq, asistentja e Nermine Aliu Ademi dhe nxënësja „Shkollës së gjuhës serbe“ Emine Iseni

Program