Arkiva e lajmeve
                   

THIRRJE PER MEDIA - 14. shkurt 2011.

14. shkurt 2011.

Kryetari iTrupitKoordinuesMilanMarkoviqtemerkurendotevizitojePresheven

Ministri i pushtetit lokal dhe i veteqeverisjes lokale e njeherit edhe kryetare i Trupit Koordinues i Qeverise se Republikes Se Serbise per komunat Presheve, Bujanoc dhe Medvegje Milan Markoviq dhe sekretari shteterore prane Ministrise se Shendetesise Perisha Simonoviq te merkuren, me 16 shkurt ne ora 12:00 ne Presheve do te takohen me kryetarin e komunes se Presheves Ragmi Mustafa. Ata do te bisedojne rreth situates politike ne komunen e Presheves, projekteve te cilat finansohen nga buxheti i Trupit Koordinues dhe hapjes se repartit te lindjes ne Shtepine e Kultures ne kete komune.

Pas takimit me kryetarin e komunes se Presheves, kryetari i Trupit Koordinues ministri Milan Markoviq dhe sekretari shteterore Perisha Simonoviq do te vizitojne Shtepine e Shendetit. Me kete raste ata do te bisedojne me te punesuarit rreth projektit te ardhshem te ndertimit te repartit te lindjes.

Programi i vizites:

12:30 – 13:00 – Biseda e kryetarit te Trupit Koordinues Milan Markoviq, sekretarit shteterore prane Ministrise se Shendetesise Perisha Simonoviq dhe kryetarit te komunes se Presheves Ragmi Mustafa

13:05 14:00 – Vizita e Shtepise se Shendetit

14:00 – 14:15 – Deklarata per media ne hapesirat e Shtepise se Shendetit

Per informata me te hollesishme Ju lutemi kontaktoni Milica Rodiq ne e-mail adresen: milica.rodic@kt.gov.rs ose ne nr e tel 063/10-50-713