Arkiva e lajmeve
                   

TAKIMI I KRYETARIT TË TRUPIT KOORDINUES DHE SHEFIT TË MISIONIT TË OSBE-SË NË SERBI

10. qershor 2020.

Zoran Stankoviq, kryetar i Trupit Koordinues i Qeverisë së Republikës së Serbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, dhe Andrea Oricio, shef i Misionit të OSBE-së në Serbi janë takuar në hapësirat e Shërbimit të Trupit Koordinues.

Kryetari i Trupit Koordinues ka theksuar se situata në këto tri komuna është stabile dhe se zotëron një atmosferë e zakontë parazgjedhore.

Shefi i Misionit të OSBE-së në Serbi i ka prezantuar kryetarit të Trupit Koordinues dhe Daniela Nenadiq, drejtoreshës së Shërbimit të Trupit Koordinues shefin e ri të zyrës së OSBE-së në Bujanoc.

Burimi: Trupi Koordinues