Arkiva e lajmeve
                   

TAKIMI I KRYESISË SË TRUPIT KOORDINUES NË BUJANOC

29. janar 2010.

BUJANOC – Të hënën, më 1 shkurtë, duke filluar ora 15.00, në ndërtesën e komunës së Bujanocit do të mbahet takimi i kryesisë së Trupit Koordinues të Qeverisë së Republikës së Serbisë për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë. Në takim do të shqyrtohet raporti i punës së Trupit Koordinues për vitin 2009 dhe ndarja e mjeteve për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë nga buxheti i Trupit Koordinues për vitin 2010. Takimin do ta kryesojë kryetari i Trupit Koordinues , ministri Milan Markoviq. Ky është takimi i pestë i kryesisë së Trupit Koordinues që nga restruktuimi i sajë në mars të vitit 2009.