Arkiva e lajmeve
                   

STANKOVIQ: “NJERËZIT SERIOZ NUK KOMENTOJNË LËVIZJET E PAPËRGJEGJSHME DHE JO SERIOZE”

6. mars 2019.

Beograd – Kryetari i Trupit Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, Zoran Stankoviq me rastin e ndarjes së mirënjohjeve të Këshillit Nacional të Shqiptarëve për organizatorët e referendumit ilegal të vitit 1992, në Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, thotë se “personat serioz nuk komentojnë lëvizjet e papërgjegjëshme dhe jo serioze”.

„Ftoj KNSH-ën që ta zgjidh çështjen nga kompetenca e saj, siç është çështja e teksteve shkollore në gjuhën shqipe dhe pres propozimet kontstruktive, në përputhje me ligjet e Serbisë, duke marrë parasysh faktin se për këtë me vite të tëra jam duke pritur propozime”, tha Stankoviq.

Burimi: Veçernje Novosti dhe Trupi Koordinues