Arkiva e lajmeve
                   

STACIONI VETERINARIK NË BUJANOC FESTON SHËN LUKËN

31. tetor 2018.

Bujanoc - Stacioni Veterinarik i Bujanocit do të festojë sot Shën Lukën, festën e veterinerëve në Serbi.

Sipas Miodrag Milkoviq, drejtor i këtij institucioni, i cili është një nga më të mirë në vend, festa e këtij viti përkon me dy jubile të rëndësishme të Stacionit të Veterinarisë së Bujanocit.

"Këtë vit ne festojmë 65 vjet ekzistencë dhe 10 vjet punë të Shërbimit të Trajtimit të Kafshëve", tha Milkoviq.

Stacioni Veterinar, me 42 punonjës, mbulon territorin e komunave Bujanoc dhe Preshevë me gjithsej 92 vendbanime.

Burimi: Bujanovaçke dhe Trupi Koordinues