Arkiva e lajmeve
                   

SHKOLLA E GJUHËS SERBE

17. tetor 2013.

Shërbimi i Trupit Koordinues edhe këtë vitë organizon Shkollën e gjuhës serbe pa pagesë në komunën e Bujanocit dhe Preshevës. Të gjithë kandidatët të cilët kanë aplikuar do të i nënshtrohen testimit fillestar në baza të cilit do të vlersohet niveli i njohjes së gjuhës serbe dhe do të formohen grupet.

 

 

 

Testimi fillestar do të organizohet të enjten, më 24.10.2013 edhe ate:

  • kandidatët e komunës së Preshevës testimit do të i nënshtrohen në hapsirat e shkollës Ibrahim Kelmendi në ora 10; listën e kandidatëve dhe orarin e testimit mund ta merrni këtu
  • kandidatët e komunës së Bujanocit testimit do të i nënshtrohen në hapsirat e reja të paraleles së fakultetit Ekonomik, në orën 13 dhe në orën 14 e 15; listën e kandidatëve dhe orarin e testimit mund ta merrni këtu dhe këtu

Rezultatet e testimit dhe grupet e formuara për mësimin e gjuhës serbe do të publikohen në web faqën e Trupit Koordinues të premten, më 25.10.2013.

Orët e gjuhës serbe fillojn të shtunën më 26.10 dhe 27.10.2013.

Për cfardo pyetje mund të drejtoheni në milica.rodic@kt.gov.rs dhe rahim.salihi@kt.gov.rs