Arkiva e lajmeve
                   

SHFAQJA TEATRALE E NXËNËSVE – ARTISTËVE TË TALENTUAR

15. dhjetor 2016.

Bujanoc – Pjesëmarrësit e shkollës së mesme profesionale „Sveti Sava“, në Bujanoc, të enjten më 15 dhjetor, në sallën e Shtëpisë së Kulturës „Vuk Karaxhiq“ në Bujanoc, do të shfaqin shfaqjen teatrale „Lazha i paralazha“ me tekst të Jovana Sterije Popoviqit.

Fillimi i shfaqjes teatrale është caktuar për në ora 18.30, ndërsa hyrja do të kushtoj 100 dinarë.

Mirësevin!

Burimi: BU Press dhe Trupi Koordinues