Arkiva e lajmeve
                   

SESIONI INFORMATIV RRETH PROGRAMIT MBËSHTETËS PËR MEDIJA DHE ORGANIZATA SHOQËRORE

20. nëntor 2019.

Projekti i USAID-it për Zgjerimin e Qëndrueshmërisë së Medias më 7 nëntor ka hapur një thirrje të re për media dhe organizatat e shoqërisë civile të përfshira në media  për të cilën ne kemi shkruar në faqen tonë.

Mbështetja ka për qëllim zhvillimin e modeleve të biznesit dhe zgjerimin e biznesit, si dhe aktivitete mbrojtëse për të përmirësuar mjedisin e biznesit dhe qëndrueshmërinë e mediave në Serbi.

Me këtë rast, të enjten  28 nëntor 2019, nga ora 15 në faqen e FB qendrueshmëria e mediave do të mbahet sesioni informativ për të prezantuar programin para mediave të interesuara dhe organizatave të shoqërisë civile.

Burimi: USAID dhe Trupi Koordinues