Arkiva e lajmeve
                   

SË SHPEJTI PAGESA RRUGORE NË MES BUJANOCIT DHE PRESHEVËS

23. gusht 2016.

Bujanoc – “Pagesa rrugore prej kufirit maqedon deri në Levosoj do të kushtoj 80 dinarë”, kanë njoftuar zyrtarët në “Putevi Serbia”.

Siç thonë në këtë kompani publike, pagesa rrugore do të filloj së shpejti pas pranimit të punëtorëve të cilët do të punësohen në stacionin për pagesë në Preshevë.

 „Ndërtimi i pagesës rrugore është kryer dhe kjo do të filloj me punë pas marrjes së lejes për pranim të punëtorëve”, kanë deklaruar zyrtarët në “Putevi Serbia”.

Burimi: Bujanovaçke dhe Trupi Koordinues