Arkiva e lajmeve
                   

SASI E MADHE E MARIHUANËS ËSHTË KAPUR NË PIKËN KUFITARE TË PRESHEVËS

5. dhjetor 2014.

Preshevë – Në pikën kufitare të Preshevës, mbrëmë është kapur sasi e madhe e mariuhanë e cila është zbuluar në kamion me rimorkio për ngrohje me tabela greke.

Zyrtarët e njësisit për parandalimin e kontrabandës të Administratës Doganore drogën e kanë zbuluar në pjesën e poshtme të rimorkios.

Është burgosur vozitësi me shtetësi greke M.G. (49), i cili kishte udhëtuar nga Greqia për në Kroaci.

Burimi: Blic dhe Trupi Koordinues