Arkiva e lajmeve
                   

RREGULLOHET HAPËSIRA TEK VROJTORJA

26. nëntor 2018.

Medvegjë - Kryetari i komunës së Medvegjës Nebojsha Arsiq vizitoi vendin e quajtur Vrojtore, ku ishin duke zhvilluar punimet për rregullimin e zonës së monumenteve për luftëtarët të rënë të Gornja Jabllanicës, heronjëve të Luftës së Madhe dhe Kryengritjen e Toplikës.

"Hapësira rreth monumentit të Vrojtores sipas planit parasheh edhe ndërtimin e një amfiteatri, i cili do të jetë një vend tjetër i mirë për mbajtjen e ceremonive të ndryshme dhe shënimin e datave të rëndësishme për komunën e Medvegjës", njoftoi Arsiq.

Burimi: Jugmedia dhe Trupi Koordinues