Arkiva e lajmeve
                   

RENDI KOMUNAL

17. tetor 2011.

BUJANOC – Komuna e Bujanocit ka filluar të largojë deponitë në afërsi të vendbanimeve.

“Me ndihmën e Ministris së mjedisit dhe planifikimit hapsinor, kemi rregulluar çështjen e  pronësisë së tokës në të cilën gjindet deponia e qytetit’’ tha Shaip Kamberi, kryetar i komunës.

Kjo komunë nga fondi për ruajtjen e ambientit ka marr afër 10 milion dinarë për përpunimin e deponisë.