Arkiva e lajmeve
                   

RAST DHUNE NË FAMILJE NË KOMUNËN E MEDVEGJËS

22. gusht 2014.

Medvegja - Policia e Leskovcit e ka arrestuar dhe e ka dorzuar në prokurorin themelore publike në Leban Z.I. (1962) nga Medvegja për dyshimin bazë që ka kryer vepër penale dhunë në familje,  është njoftuar sot.

Z.I. ngarrokohet se në orët e mbrëmshme më 19 gusht të këtij viti në shtëpin familjare në gjendje të dehur ka nënçmuar dhe shqetsuar, më pasë edhe disa here e ka goditur gruan e vet, duke pësuar ajo lëndime të rënda trupore.

Gjykatësi të dyshuarit i ka caktuar paraburgim 30 dite.

Burimi: Jugpress dhe Trupi koordinues