Arkiva e lajmeve
                   

Rang lista për ndarjen e bursave të nxënësve të shkollave të mesme në komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë për periudhën tetor-dhjetor të vitit shkollor 2013/2014

21. tetor 2013.

Shkarko dokumentin:
Rang lista (pdf)

Lista përfundimtare dhe lista e kandidatëve me kopjet e kontratës të Shërbimit të Trupit Koordinues do ti dorëzohet shkollave në afat prej tetë ditëve deri në përfundimin e afatit për ankesa në bazë të listës

Burimi : Trupi Koordinues i Qeverisë së Republikës së Serbisë