Arkiva e lajmeve
                   

RANG LISTA NË KONKURSIN PËR NDARJEN E BURSAVE PËR REGJISTRIM NË STUDIME NË UNIVERSITETIN E NOVI SADIT - 2014

30. maj 2014.

Kandidatëve të cilëve emrat dhe mbiemrat i’u gjenden  mbi vijën e kuqe janë të përzgjedhur që t’i nënshtrohen provimeve pranuese në fakultetet e Universitetit të Novi Sadit, ndërsa atyrëve kandidatëve emrat dhe mbiemrat që i’u janë nën vijën e kuqe nuk janë.


Shkarko dokumentin:
Rang lista (pdf)
 

Burimi : Trupi Koordinues i Qeverisë së Republikës së Serbisë