Arkiva e lajmeve
                   

Rang lista e projekteve në konkursin për ndarjen e mjeteve për inkurajimin e programeve apo të pjesës së mjeteve të munguara për financimin e programeve me interes publik të cilat realizohen nga shoqatat për ofrimin e ndihmës për banorët në vitin 2019.

15. korrik 2019.

Rang lista e projekteve në konkursin për ndarjen e mjeteve për inkurajimin e programeve apo të pjesës së mjeteve të munguara për financimin e programeve me interes publik të cilat realizohen nga shoqatat për ofrimin e ndihmës për banorët në territorin e komunave Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë në vitin 2019.

Rang lista (PDF)

Trupi Koordinues