Arkiva e lajmeve
                   

PROPOZONI TEMËN E DITËS KOMBËTARE TË DHËNIES 2020 (AFATI:17 DHJETOR 2019)

12. dhjetor 2019.

Dita Kombëtare e Dhënies 2019 u shënua nga investimi në arsim, njohuri dhe përmirësim i kushteve të arsimit fillor.

Dita Kombëtare e Dhënies së këtij viti ka arritur sukses fantastik: 59 donatorë - ndërmarrje të vogla dhe të mesme, kompani dhe fondacione së bashku me mbi 10 mijë qytetarë dhuruan 8.3 milion dinarë për 10 mijë nxënës në 60 shkolla në 30 komuna në të gjithë Serbinë.

Të gjithë besojmë se së bashku do të jemi në gjendje të kontribuojmë në një jetë më të mirë në Serbi vitin e ardhshëm. Kjo është arsyeja pse Forumi Filantropik i Serbisë ju fton të propozoni temën  brenda zonës së caktuar për të cilën ne të gjithë duhet të merremi së bashku vitin e ardhshëm.

Ju mund të plotësoni formularin e propozimit të temës në  https://filantropskiforum.com/ndd2020

A fati i fundit për dorëzimin e propozimeve është 17 Dhjetori deri në ora 17:00.

Të gjitha propozimet e pranuara brenda afatit do të merren parasysh me kujdes, dhe mund të prisni informacione mbi vendimin përfundimtar të temës deri në fund të dhjetorit.

Burimi: Iniciativa Qytetare dhe Trupi Koordinues