Arkiva e lajmeve
                   

PROJEKTI „ZGJEDH ÇKA USHTRON“ NË JUGUN E SERBISË

25. mars 2015.

Federata e Sportit e Serbisë në prill ka vazhduar implementimin e projektit „Zgjedh çka ushtron“, të cilin viteve të fundit ka tërhequr mijëra shkollarë në tërë Serbinë. Projektin e mbështet Ministria e Rinisë dhe Sportit e RS-së.

Ditët e sportit në fillim të prillit do të organizohen në Vranjë dhe Prokuple, kur funskionerët më të lartë të Federatës së Sportit të Serbisë me përfaqësuesit e sportit në këto qytete do të bisedojnë rreth finansimit të aktiviteteve sportive. Në kuadërt të ditëve sportive në dy qytetet e cekura më lartë, udhëheqësit e Federatës Sportit të Serbisë do të vizitojnë Preshevën me qëllim të realizimit të idesë për formimin e Federatës Sportit në Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë.

Idea e Federatës së Sportit të Serbisë është që secila komunë të ketë federatën e vet të sportit.

Burimi: Sportski zhurnal dhe Trupi Koordinues