Arkiva e lajmeve
                   

PO MBLIDHEN NDIHMA NË 138 SHKOLLA

21. maj 2014.

Leskoc/Vranjë – Të gjithë drejtorët e 138 shkollave fillore dhe të mesme në rrethin e Jabllanicës dhe Pçinjës kanë marrë vendim për mbledhjen e ndihmës finasiare për shkollat që janë vërshuar nga ujërat.

Aksionit do t`i bashkangjiten edhe të punësuarit e 13 institucioneve parashkollore.

Vendimi është marrë në Bordin e Drejtorëve.

 “Ndihma me marrveshje me ministrin e arsimit, do të jetë e dedikuar për sanimin e objekteve shkollore dhe bjerjen e mjeteve për mësim dhe çdo kush nga mësimdhënësit dhe nxënësit do të japin aq sa kanë”, ka thënë kryeshefi i administratës të shkollës në Leskoc, Tomisllav Simonoviq.

Burimi: Jugmedia dhe Trupi koordinues