Arkiva e lajmeve
                   

PISHINA E VATERPOLIT NË BANJË TË SIJARINËS SOT FILLON ME PUNËN

23. korrik 2020.

Medvegjë - Pishina e vaterpolit në Banjë të Sijarinës hap sezonin sot, dhe do të fillojë punën në orën 10 të mëngjesit, në përputhje me të gjitha masat dhe rekomandimet epidemiologjike, sipas autoriteteve nga ky vend turistik.

Çmimet  e biletave mbeten të njëjta si vitet e kaluara: 200 dinarë për të rriturit, 100 dinarë për fëmijë nga 7 deri në 12 vjet dhe 100 dinarë për marrjen me qira të çadrave verore dhe shelzoneve.

Orari i punës i pishinës do të jetë nga 10 e mëngjesit deri në 7 pasdite.

Burimi: Jugmedia dhe Trupi Koordinues