Arkiva e lajmeve
                   

PESË PARTI NË ZGJEDHJE NË MEDVEGJË

31. gusht 2015.

Medvegja – në zgjedhjet e parakoshme lokale në Medvegjë të cilët do të mbahen më 13 shtator, për 35 këshilltar do të ketë pesë parti konkuruese dhe grupa qytetare.

Vendin e parë e ka marrë lista e Aleksandër Vuçiqit SNS, SPS dhe PUPS,  pastaj vjen Pardija demokratike Nagip Arifi, grupa qytetare “Gornja Jabllanica”, Partija për veprim demokratik Riza Halimi dhe partija demokratike Nebojsha Trajkoviq, përfshirja e të cilit ende është e pasigurt.

За подношење листе било је потребно 200 потписа грађана. ДС-у је остављен рок од 48 сати да потписима употпуни своју листу.

Për dorzimin e listës ka qenë e nevojshme 200 nënshkrime të qytetarve. DS i është dhënë afat deri 48 orë që të plotsoj listen me nënshkrime.

Burimi: Jugmedia dhe Trupi koordinues