Arkiva e lajmeve
                   

Përfaqësuesit e Ushtrisë së Sërbië luajtën ndeshje në Tërrnocin e Madhë

22. mars 2011.

Tërrnoci i Madhë- Bosfor Junuzi nga Tërrnoci i Madhë përskaj Bujanocit është adhurues i zjarrt i klubit fudbollistik “Tërrnovci” dhe me pa durim e ka pritur ndeshjen e klubit të tij me klubin “Engjujt e qellit” i përbërë ekskluzivisht nga përfaqësuesit e Ushtrisë së Sërbisë. “Engjujt e qiellit” javën e kaluar ishin mysafirë të fshatit më të madhë shqiptar në Jug të Sërbisë.

Lojën e parë vjeshtën e kaluar e kanë luajtur në bazën më të madhe serbe “Jug” përskaj Bujanocit, “Engjujt e qiellit” kan humbur 2:1, ndërsa loja kthyese në Tërrnocin e Madhë ka përfunduar me rezultat të barabart, 1:1.
Atmosfera në Tërrnocin e Madhe ishte e mirë.

„Ne kënaqemi kur luajm dhe shiqojmë fudball. Kjo është që ne duam”, thotë Junuzi.

Ai gjithashtu thotë që,  përpos është adhurues i “Tërrnocit” po ashtu është adhurues i  ekipit fudbollistik beogradas“Partizan” me gjithëse në grupën e adhuruesëve të tij shpeshher ndahen qëndrimet,  ka disa që janë adhurues të “Crvena zvezdës”.

“Tërrnovci” dhe “Engjujt e qiellit” bëjnë gara në ligën regjionale të rrethit të Pçinjës dhe momentalisht fudbalerët nga Tërrnoci i Madhë janë të parët, për deri sa klubi i përberë nga përfaqësuesit e ushtrisë së Sërbisë në vendin e pestë nga 16 klubet.