Arkiva e lajmeve
                   

PËR KARATEISTËT E BSK –SË 13 MEDALJE NË LESKOVC

13. shtator 2021.

Bujanoc - Beograd - Luftëtarët e Klubit të Karatesë BSK fituan 13 medalje në Turneun Ndërkombëtar të Karatesë IPON 2021 në Leskovc në konkurrencën e 14 klubeve nga Serbia dhe Bullgaria.

OKK BSK garoi me 11 konkurrentë dhe fitoi 5 medalje ari, 3 argjendi dhe 5 bronzi.

Medaljet u fituan nga:

1. Masha Millosavleviq, medalje ari dhe bronzi;

2. Illiq Nemanja, medalje bronzi;

3. Stankoviq Naqa, medalje ari;

4. Millosavleviq Lluka, medalje argjendi;

5. Elana Zahiri, medalje ari;

6. Agim Zahiri, medalje ari;

7. Mateja Spasiq, dy medalje bronzi;

8. Mlladenoviq Konstantin, medalje argjendi;

9. Stosiq Iva, medalje ari;

10. Tasicq Llena, medalje argjendi;

11. Katarina Illiq, medalje bronzi.

Burimi: Bujanovaçke dhe Trupi Koordinues