Arkiva e lajmeve
                   

PANAIRI I TRETË I BLETAVE NË BALLKANIN JUGLINDOR NË VRAJË

20. gusht 2019.

Vrajë - Panairi i Tretë i Bletarisë i Ballkanit Juglindor do të mbahet në Sallën e Sporteve të qytetit të Vrajës në 21 Shtator 2019.

Panairi është i organizuar nga Shoqata e Organizatave të Bletarisë së Serbisë (SPOS), me përkrahjen e qytetit të Vrajës dhe OT të Vrajës, në bashkëpunim me Shoqatën e Bletarëve "Matica" nga Vraja.

Panairi i Tretë i Bletarisë i Ballkanit Juglindor është një panair me pjesëmarrje ndërkombëtare, me përmbajtje komplekse të shitjeve, ekspozitës, arsimore, promovuese, ekonomike dhe turistike.

SPOS pret pjesëmarrje të madhe në panair nga bletarë nga Republika e Serbisë, Maqedonia, Shqipëria, Greqia, Bullgaria, Turqia dhe Mali i Zi, pasi nuk ka ndonjë manifestim të ngjashëm të një shkalle kaq të madhe në këtë pjesë të Ballkanit.

Hyrja për të gjithë bletarët e interesuar dhe qytetarët është falas. Për ekspozuesit dhe vizitorët ka edhe parkim falas në oborrin e sallës së sporteve.

Stendat për ekspozuesit janë plotësisht falas, dhe ofrohet një zbritje promovuese në tarifën e regjistrimit për ekspozuesit, deri në 30%.

Çdo ekspozues i pajisjeve të bletarisë do të jetë i detyruar t'ia dorëzojë organizatorit listën e çmimeve preferenciale të të gjitha produkteve, para fillimit të panairit, si dhe ta shfaqë atë në një vend të dukshëm në stendë, dhe ta respektojë atë rreptësisht.

Rritja e çmimeve gjatë panairit nuk lejohet. Përndryshe, ekspozuesi nuk do të jetë në gjendje të ekspozojë në panair për dy vitet e ardhshme dhe do të hiqet nga panairi menjëherë pasi të jetë konstatuar shkelja.

Orët e panairit janë nga 9 e mëngjesit deri në ora 7 pas dite.

Informacioni mbi kushtet e regjistrimit dhe pjesëmarrjes në panair mund të gjeni në http://spos.info/program-treceg-p zyra-panairi-jug-i-ballkanit /

Burimi: Polosfera dhe Trupi Koordinues