Arkiva e lajmeve
                   

PAKO E MË TË VARFURVE

2. korrik 2012.

Preshevë – Organizata joqeveritare “Qendra e Solidaritet dhe Avancimit” nga Presheva, ka ndarë ndihm humanitare për 25  familje më të prekura nga vraferia në komunën e Preshevës dhe Bujanocit. Paketat permbajn elemetet të produkteve më të nevojshme për ushqim dhe higjijenë. Kjo organizatë humanitare gjashtë   herë në vitë ndanë ndihmë më të varfurve nga viti 2007. Projketi është i quajtur “Buka dhe shpresa” dhe e finasojnë familjet dhe njerzit që janë të punësuar në jashtë vendit.