Arkiva e lajmeve
                   

OZHD: PROGRAMI I NDIHMËS JURIDIKE PËR QYTETARËT GJATË GJENDJES SË JASHTËZAKONSHME

7. prill 2020.

Bujanoc - Organizata për Zhvillim dhe Demokraci (OZHD) Bujanoc filloi Programin të ndihmës juridike në kohën e gjendjes së jashtëzakonshme.

Qytetarët e Bujanocit që kanë nevojë për mbështetje për të interpretuar pozicionin e tyre dhe rrezikimet e mundshme të të drejtave të njeriut gjatë gjendjes së jashtëzakonshme mund të kontaktojnë ekipin juridik të kësaj organizate duke plotësuar formularin e dhënë në: http://infoaktivist.org.rs/free ndihmë juridike në kohë-covid-19 /

Ata gjithashtu mund të kontaktojnë Ekipin e Drejtësisë të kësaj organizate përmes emailit: pravnapomoc@infoaktivist.org.rs.

Sipas ORD, Ekipi i Drejtësisë do të sigurojë informacione dhe / ose ndihmë për palët e interesuara sa më shpejt që të jetë e mundur.

"Ruani veten dhe të dashurit tuaj, qëndroni në shtëpi", tha ORD.

Burimi: Bujanovaçke dhe Trupi Koordinues