Arkiva e lajmeve
                   

ODA EKONOMIKE KA DORËZUAR MIRËNJOHJE SIPËRMARRËSVE DHE INSTITUCIONEVE PËR BASHKËPUNIM PËR GJATË KOHËS SË PANDEMISË COVID-19

2. qershor 2020.

Leskoc – Oda e Tregtisë sëSerbisë - Oda Ekonomike Rajonale (RPK - RPK) e rretheve administrative Jabllanicës dhe Pçinjës gjatë gjendjes së jashtëzakonshme kishin bashkëpunim të jashtëzakonshëm me subjektet e biznesit, njësitë e vetëqeverisjes lokale, si dhe administratat e policisë nga rrethet e Jabllanicës dhe Pçinjës

Në shenjë mirënjohjeje për angazhimin gjatë gjendjes së jashtëzakonshme dhe pandemisë së shkaktuar nga virusi COVID-19, PKS-RPK Leskoc u dha çmime subjekteve ekonomike dhe institucioneve.

Përveç subjekteve dhe institucioneve ekonomike, çmimet iu dhuruan edhe përfaqësuesve të Policisë Kufitare - Stacionit Policor Preshevë.

Slagjan Disiq, Kryetar i Parlamentit të Biznesmenëve të Dhomës Rajonale të Tregtisë, tha se edhe një herë është treguar që fatëkeqësistë i bashkojnë njerëzit.

 "Nuk më kujtohet që kemi pasur ndonjëherë një bashkëpunim dhe koordinim të tillë midis biznesmenëve, RPK Leskoc dhe institucioneve. Policia ishte një nga faktorët kryesorë në siguri, por edhe në rrjedhën e mallrave dhe njerëzve. Ishte me të vërtetë një bashkëpunim që do të merret si shembull në periudhat e mëvonshme, "tha Disiq.

Burimi: OK Radio dhe Trupi Koordinues