Arkiva e lajmeve
                   

NXËNËSVE TË BUJANOCIT IU JANË DORËZUAR ÇERTIFIKATAT E AMBASADËS SË SHBA-SË

10. qershor 2019.

Bujanoc, Beograd – Nxënësit nga Bujanoci, 25 prej tyre të shoqëruar nga prindërit e tyre ishin mysafirë të Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës (SHBA), ku edhe iu dorëzuan çertifikatat për të shënuar përfundimin e shkollës dy vjeçare të gjuhës angleze.

Shkollën e Gjuhës Angleze e ka organizuar Këndi Amerikan në Bujanoc, ndërsa nxënësit  e  shkollës fillore dhe të mesme, gjatë ceremonisë së dhënies së çertifikatave janë kënaqyr në shoqërim dhe rostiçeri të pasur në Ambasadën e SHBA-së.

Sipas pjesëmarrjes Sanja Janjiq, bëhet fjalë për nxënësit e të të gjitha komuniteteve etnike në Bujanoc, gjë që i dha ngjarjes një bukuri të veçantë.

Burimi: Bujanovacka dhe Trupi Koordinues