Arkiva e lajmeve
                   

NXËNËSIT E SVETI SAVËS GRUMBULLOJNË NDIHMË PËR FAMILJEN ME TRE FËMIJË

4. mars 2021.

Bujanoc – Nxënësit dhe arsimtarët e Shkollës së Mesme Profesionale “Sveti Sava”, edhe njëherë treguan se janë human.

Ata së bashku me kanë grumbulluar ndihmën për familjen në nevojë.

Arsimtarja Ivana Mitroviq ka thënë se janë grumbulluar 15 pako ushqimore, rroba dhe mjete higjienike të cilat janë dorëzuar një familjes me tre fëmijë në Bujanoc.

Ajo iu është faleminderuar nxënësve dhe kolegëve të saj për humanizmin e theksuar.

Burimi: Bujanovaçke dhe Trupi Koordinues