Arkiva e lajmeve
                   

NUMRI I TRETË I JAVORËS NË GJUHËN SHQIPE

31. mars 2011.

Bujanoc- Javori në gjuhën shqipe “Nacionali” nuri i tretë i të cilit ka dalur dje, është suksesi i parë i Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve (KKSH), i cili është botues i kësaj reviste, ka deklaruar dje zëvendësi i redaktorit kryesor dhe pergjegjës të “Nacionalit” Jeton Ismaili.

Nacionali është javor zyrtar i KKSH dhe shtypet në 2.000 copë. Ismaili ka deklaruar se revista miret me politik, kultur dhe tema të tjera që janë interesante për Shqiptarët që jetojn në Sërbi.

“Jashtëzakonisht jemi të kënaqur nga lexuesit” tregoi ai. “Nacionali” për pos në Bujanoc, Preshevë dhe Medvegjë shitet edhe në Beograd, Novi Sad dhe në vende të tjera ku jetojnë Shqiptarët