Arkiva e lajmeve
                   

NSZ (SHEP) FTON PUNËDHËNËSIT PËR REHABILITIMIN E ZONAVE TË VËRSHUARA

23. maj 2014.

Beograd- Shërbimi i Entit për punsim ka dërguar thirrje të gjithë punëdhënësve në Sërbi, të cilët kanë mundësi dhe nevojë për puntorë për angazhimin në rehabilitimin dhe ringjallërimin e zonave të përmbytura nga vërshimet. Punëdhënësit janë informuar që ti drejtohen shërbimit për të siguruar kuadrët e nevojshëm e të gjitha profileve dhe profesioneve.Punëdhënësit janë të detyruar që të drejtohen ekspoziturave ku dërgohet kërkesa për seleksionimin e kuadrove të nevojshëm. 

Në bashkpunim me Agjensionin Amerikan për zhvillim ndërkombëtar dhe Agjensionin Nacional për zhvillim regjional, NSZ (SHEP) nga 21 maji realizon programin e trajnimeve për biznis të ri me ndarjen e mjeteve të pakthyeshme për ndërrmarsi në fushën e të rinjëve dhe grave.Programi realizohet në 12 vende, të cilat përveçtjerash janë të kyçur edhe Presheva, Bujanoci, Medvegja, Vranja dhe Leskovci, përparsi do ti ipet atyre që hapin vende të punës në agrobiznis, tekstil dhe në industrin e përpunimit të drurit. 

Burimi: Rishikimi ekonomik dhe Trupi Koordinues