Arkiva e lajmeve
                   

“NOVA EKONOMIJA”: JANË HAPUR APLIKIME PËR SHKOLLËN FALAS TË GAZETARISË EKONOMIKE (AFATI: 16 NËNTOR 2019)

12. nëntor 2019.

Gazeta Ekonomike "Nova Ekonomija" organizon shkollë falas të gazetarisë ekonomike dhe fton gazetarët dhe studentët e rinj nga e gjithë Serbia që të aplikojnë.

Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë CV-in e shkurtër me informacione kontakti deri më 16 nëntor në emailin vojislav.vuksanovic@big.co.rs.

Ligjëruesit do të jenë gazetarë me përvojë ekonomike dhe ekonomistë të njohur, të cilët do të thyejnë paragjykimet se gazetaria ekonomike është e vështirë dhe e mërzitshme.

Shkolla do të organizohet për gjatë dy vikendeve në nëntor (nga 22 në 23 dhe nga 29 deri në 30 nëntor) në Beograd. Kostot e udhëtimit dhe akomodimit mbulohen nga “Nova Ekonomia”.

Shkolla e Gazetarisë Ekonomike zhvillohet me mbështetjen e Ministrisë së Kulturës dhe Informacionit të Qeverisë së Republikës së Serbisë.

Agjenda e shkollës së lirë të gazetarisë ekonomike është në dispozicion në faqen e internetit së “Nova Ekonomisë”:

https://novaekonomija.rs/vesti/vesti-iz-zemlje/besplatan-kurs-ekonomskog-novinarstva-u-novembru-prijavite-se

Burimi: Nova Ekonomija dhe Trupi Koordinues