Arkiva e lajmeve
                   

NJOFTIM - 10.12.2012.

10. dhjetor 2012.

Kryetari i Trupit Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, Zoran Stankoviq do të takohet me studentët që kanë marrë bursa nga Trupi Koordinues, me rektorin e Universitetit të Novi Sadit dhe profesorët e fakultetit, të hënën më 10 dhjetor në orën 15:00 në Rektoratin e Universitetit të Novi Sadit (Dositej Obradoviq 5, salla solemne kati i tretë).

Në emër të bursistëve të gjeneratës së parë dhe gjeneratës së dytë për përvojat e tyre do të flasë Dafina Aliju dhe Milica Stojanoviq.

Bashkangjitur do të gjeni edhe agjendën e këtij takimi.

Beograd, 7 dhjetor 2012

Agenda