Arkiva e lajmeve
                   

NJË KOMPANI PRIVATE DHUROI NJË KAMION PLEHRASH NP " KOMUNALIA"

5. mars 2021.

Bujanoc –  Shpresa se Bujanoci do të jetë së paku pak më i pastër në të ardhmen është ngulitur nga gjesti i një kompanie lokale që dhuroi një kamion plehrash për NP " Komunalia".
 
Bëhet fjalë për kompaninë "Bici komerc", e cila njoftoi se automjeti është në gjendje të shkëlqyeshme, dhe " Komunalia " duhet vetëm ta regjistrojë atë.
 
" Komunalia " ka vite që lufton për automjete për këtë qëllim, e cila është një nga arsyet pse kontejnerët shpesh janë të mbushur në të gjithë qytetin.
 
Burimi: Bujanovaçke dhe Trupi Koordinues