Arkiva e lajmeve
                   

„NITEKS“ SHET NJË PJESË TË SAJ NË MEDVEGJË

23. mars 2015.

Medvegjë - Është nxjerrë në shitje kompleksi i fabrikës së tekstilit në Medvegjë, i cili është në pronësi të industrisë së teksitlit në falimentim, DOO “Niteks”.

Vlera e këtij kompleksi është 71.294.840 dinarë.

Afati i fundit për paraqitjen e ofertave është 21 prilli, në ora 11, ndërsa hapja publike është caktuar po në të njejtën ditë në ora 11 e 15 minuta.

Burimi: Jugmedia dhe Trupi Koordinues