Arkiva e lajmeve
                   

NESHA GALIJA PERFORMON NË MEDVEGJË

23. gusht 2018.

Medvegjë – Banorët e komunës së Medvegjës do të mund të shijojë hitet më të mëdha të grupit të Nishit "Galija" në koncertin i cili do të mbahet më 27 gusht në orën 21.30, në Qendrën Kulturore në Medvegjë.

Dashamirësit e krijimeve të këtij brezi të shkurtër do të mund të luajnë së bashku me këngët e famshme si "Digni ruku", "Jos uvek sanjam" dhe "Mozda sam lud", ndërsa sipas njoftimeve të organizatorëve do të ketë atmosferë të mirë për të gjitha gjeneratat

Hyrja në koncert është falas.

Burimi: Juzhne Vesti dhe Trupi Koordinues