Arkiva e lajmeve
                   

nëntor 30. 2009.

30. nëntor 2009.

Gjatë dhjetorit në Bujanoc do të hapet zyrja e mbrojtësit të së drejtave të qytetarëve-ombudsmanit republican. Hapja e kësaj zyre do të ndikojë në rritjen e besimit të qytetarëve në institucionet shtetërore dhe në respektimin e të drejtave njerëzore dhe të pakicave kombëtare në këtë regjion. Në këtë zyre e cilja është zyrja e parë e ombudsmanit e cila hapet jashtë Beogradit do të punësohen dy punëtorë.