Arkiva e lajmeve
                   

NË QENDRËN PËR PRANIM NË PRESHEVË ËSHTË MBAJTUR PREMIJERA E FILMAVE

31. korrik 2017.

Preshevë – Në Qendrën për Pranim në Preshevë është mbajtur premijera e filmit në kudër të punëtorisë njëmujore të Shkollës së Filmit të Animuar (SHAF) nga Vraja.

Kjo është e dyta me rradhë nga katër puntoritë të cilat do të realizohen në kuadër të projektit “Station for Animation”. Përveç premierës së filmit “Udhëtimi” dhe “New Life”, është prezentuar edhe buletini mbi realizimin e puntorive, ndërsa është hapur edhe ekspozita e vizatimeve të fëmijëve.

Projektin e ka realizuar Shkolla e Filmit të Animuar (SHAF) nga Vraja, në bashkëpunim me fondacionin “Çovekoljublje”, nën patronazhin e organizatës „Christian Aid”.  

Burimi: RTV Ritam dhe Trupi Koordinues