Arkiva e lajmeve
                   

NË PRESHEVË ORGANIZOHET AKSIONI I DHËNIES VULLNETARE TË GJAKUT PËR KUJTIM TË KRYESHEFIT TË NDJERË TË POLICISË

4. mars 2021.

Preshevë – Sindikati i pavarur i policisë të premten, më 5 mars, në stacionin e policisë në Preshevë organizon aksionin për dhënien e gjakut për nder të kujtimit të kryeshefit të ndjerë të policisë Avdi Bajrami.

Aksioni do të mbahet nga ora 9 deri 14, në hapësirat e Stacionit të Policisë në Preshevë.

Burimi: Jugpres dhe Trupi Koordinues