Arkiva e lajmeve
                   

NË MEDVEGJË ËSHTË ORGANIZUAR KAMPIONATI I SHAHUT

11. dhjetor 2018.

Medvegjë - Federat Sportive e komunës së Medvegjës në bashkëpunim me Klubin e Shahut "Gornja Jablanica" organizoi kampionatin e shahut. Janë paraqitur 20 konkurrentë për pjesëmarrje në kampionat. Gjatë dy ditëve dhe 7 garuesve, konkurrentët matën njohuritë nga kjo lojë e lashtë.

Titullin e kampionit si dhe shpërblimin në të holla prej 15,000 dinarë iu dhanë Dragisha Knezheviqit. Vendi i dytë dhe një çmim prej 10.000 dinarë i fitoi Dejan Blagojeviq, çmimi i tretë i 8000 dinarë i fitoi Danilo Doderoviq, vendin e katërt dhe një çmim prej 6.000 dinarë i fitoi Slobodan Lakiçeviq, vendin e pestë dhe një çmim prej 4.000 dinarë i fitoi Branislav Manasijeviq i cili çmimin e tij e ndau me pjesëmarrësin më të ri në kampionat - Rela Miletiq.

Milan Iliq fitoi shpërblimin e pjesëmarrësit më të mirë të plasuar prej 2.000 dinarëve.

Burimi: Jugmedia dhe Trupi Koordinues