Arkiva e lajmeve
                   

NË MBLEDHJEN E KËSHILLIT KOMUNAL BISEDOHET RRETH PUNËSIMIT

26. janar 2017.

Bujanoc – Anëtarët e Këshillit Komunal në mbledhjen e dytë për këtë vit kanë biseduar rreth programit të masave të politikës aktive për punësim në komunën e Bujanocit.

Në të njejtën mbledhje do të formohen edhe tri komisione për vlerësimin e projekteve dhe programit në vendet të ndryshme në fushat shoqërore për vitin 2017, të cilat përfshijnë kulturës, sportin dhe shoqëritë qytetare.

Është paralajmruar edhe formimi i komisionit për ndarjen e mjeteve inkurajuese në bujqësi, si edhe komisionit për kategorizimin e shtëpive dhe amviserive fshatare turistike për pushim, apartmaneve dhe dhomave me qira.

Burimi: Bujanovaçke dhe Trupi Koordinues