Arkiva e lajmeve
                   

NË ,,HEBA’’ PRODHIMI MË I LARTË

16. shkurt 2011.

BUJANOC – Vitin e kaluar fabrika për prodhimin e sokave dhe të ujit mineral,,Heba’’ pronar i së cilës është kompania ,,Nektar’’ nga Baçka Pallanka, vitin e kaluar ka prodhuar 43 milionë litra sok dhe ujë mineral, që është 5% më tepër se sa në vitin 2009. Pritet që rritja e prodhimit të vazhdojë edhe këtë vitë sipas së cilës është planifikuar të prodhohen 56 milionë litra sok dhe ujë mineral e që është 35% më tepër prodhim se sa në vitin 2009.