Arkiva e lajmeve
                   

NË BUJANOVC JANË OFRUAR 1275 HEKTAR TOKË BUJQËSORE

15. gusht 2014.

Bujanovc-Komuna e Bujanovcit ka ofruar në shërbim tokë bujqësore ne pronësi të shtetit gjithsej 78 parcela kadastrale,që është 1275 hektar.

Shpallja për mbledhjen e ofertave me shkrim për dhënien e tokës bujqësore  është shpallur ndërsa shqyrtimi I ofertave do të mbahet me 23 shtator 2014 në ndërtesën e komunës së Bujanovcit.

Para kësaj të interesuarit I është ofruar të shohin tokën.

Burimi: Jugpres dhe Trupi Koordinues