Arkiva e lajmeve
                   

MIRËNJOHJE E KONSIDERUESHME PËR STACIONIN VETERINARIK NË BUJANOC

13. korrik 2020.

Bujanoc - Stacioni Veterinar në Bujanoc është fituesi i një njohje të konsiderueshme, statuti "Kapiten Miša Anastasijević" i akorduar nga Oda e Tregtisë e Serbisë. Çmimi arriti në vitin e shënimit të 67-vjetorit të ekzistencës dhe punës së tij, për stacionin më të mirë veterinar në rajon, për sa i përket cilësisë dhe fushës së shërbimeve. Merita për këtë u takon të gjithë punonjësve, thotë drejtori Miodrag Milkoviq.

"Ky është çmimi i të 40 punonjësve që punojnë në Stacionin Veterinar në Bujanoc. Ne kemi qenë së bashku për një kohë të gjatë. Ekipi është i vendosur dhe kompakt. Ne kemi trashëguar traditën e këtij stacioni veterinar për 67 vjet.

Ne nuk jemi privatizuar, ne jemi ende një institucion publik republikan nën juridiksionin e Qeverisë së Serbisë.

E gjithë kjo përpjekje është punë e përbashkët e 9 veterinerëve, 2 agronomëve, 23 teknikëve të veterinarisë, mekanikës, punëtorëve ndihmës, dhe unë i falënderoj për këtë.

Për mua është një nder dhe kënaqësi e madhe kur bëhet fjalë për çmimin "Kapiten Miša Anastasijević", sepse është një mirënjohje që është e njohur në të gjithë Serbinë.

Stacioni veterinar është i njohur në tërë Serbinë dhe është në krye të shërbimit veterinar në Serbi, thekson drejtori Miodrag Milkoviq.

Burimi: Radio Televisioni i Vrajës dhe Trupi Koordinues